Catering

Upplev en måltid utöver det vanliga.

Vi tillagar och servar mat och dryck i samband med alla våra arrangemang, men fungerar även som traditionellt cateringkök om du önskar mat till egna arrangemang och fester.

Exempel på historiska måltider

  • Långtidsbakad karré (närmsta vi kommer kokgrop) serveras med ugnsbakade rotfrukter samt en mustig sky vi smaksatt med långpeppar.
     
  • Grillad Lax som vi serverar med en hovmästarsås gjord på skånsk senap smaksatt med honung & dill. Till detta smörsvängda majrovor.
     
  • Äppelstekt ungtupp serverat med bakade rovor, vilda skott samt örter, till detta en skyr vi smaksatt med vild pepparrot.
     
  • Vår finaste aftonvard: Rätter på kött, fisk och fågel, till detta serveras våra finaste rovor, hembakat bröd, färskost samt vårt rökta smör. Allt serveras som buffé och efter middagen serverar vi äpplekaka bakad med nötter & honung, till detta en kanelsmaksatt grädde.

Förutom dessa historiska rätter tillagar vi naturligtvis även moderna rätter efter önskemål.

 

Bufféer

Här nedan presenteras 19 olika bufféer. Utöver dessa finner du längst ned en välfylld buffé-tablå som du använder för att komponera din egen buffé. Självklart kan du också komplettera befintliga bufféer med tilläggen i buffé-tablån: