Bufféer: Fisk & skaldjur

Fisk och skaldjur (säsongspris)

Hemkokta havskräftor, dillkokta flodkräftor, färska räkor, löjrom med rödlök och gräddfil, skaldjurspaté med sauce verte, dill- och vitlöksgravad strömming, böcklingröra, vitvinskokta blåmusslor, kallrökta laxrullar med pepparrotsost, inkokt röding med ängsyrasås, mild potatissallad med paprika och kapris, blandad grönsallad, lantbrie med selleri och rädisor, spisknäcke, kavring, lantbröd, smör samt brännvinsost.

Skaldjur (säsongspris)

Nykokt hummer, krabba, ostron på isbädd, havskräftor, dillkokta flodkräftor, marinerade hjärtmusslor, vitvinskokta blåmusslor, färska skagenräkor, rökta räkor, saffransrouille, aioli, dillmayonaisse, örtcreme, lantbrie med selleri och rädisor, spisknäcke, färsk baguette, smör samt brännvinsost.