Bufféer: Skandinaviska och klassiska

Skandinavien 245:-

Skagenröra, två sorters sill med tillbehör, rökt lax med löjromscreme, hemgravad fjordlax med hovmästarsås, böcklingfilé med kapris och rödbetor, rökt lammstek med pepparrotscreme, ägghalvor med löjrom och rödlök, murkelpaté med tranbärssås, paj på renskav och kantarell, hemlagade köttbullar, Janssons frestelse, blandad grönsallad med honungsvinegrette, kokt potatis, smör, spisknäcke, kavring samt västerbottenost

Deli 245:-

Två sorters salami, rökt kalkonbröst, pastrami med saffransaioli, gingravad fjordlax med citroncreme, cognac- och peppargravad oxfilé med gräslökssås, pastasallad med pesto och skaldjur, fransk potatissallad med paprika, purjolök och kapris, cambozola och brieost med frukt och grönt, blandad grönsallad med dijonvinegrette samt bröd och smör.

Liten Fransk 155:-

Lammrostbiff med sydafrikansk ratatuille, quiche lorraine (fransk ostpaj), potatissallad med vinegrette, paprika, purjolök och kapris, chévreost med jungfruolivolja och svartpeppar, máche- och frissésallad med dijondressing samt smör och baguette.

Svensk klassiker 155:-

Dill- och vitlöksgravad strömming, skagenröra, hemgravad lax med hovmästarsås, ägghalva med löjrom och rödlök, lantpaté med cornichons och cumberlandsås, rostbiff med potatissallad, blandad grönsallad med vinegrette, brännvinsost samt smör och bröd.